Сьогодні хочемо поділитися з вами цікавими фактами про пиво ?

1. Хміль, з якого роблять дуже смачний пінний напій, містить в своєму складі більше антиоксидантів, ніж червоне вино ? і зелений чай ☕ ️ . Також вчені після тривалих досліджень прийшли до висновку, що хміль допомагає боротися з онкологічними захворюваннями.

2. У складі пива ? знаходиться кремній, який має досить цінними властивостями – завдяки йому в кістковій тканині краще відкладається кальцій і мінерали, що сприяє зміцненню кісток ? .

3. Американські вчені знайшли ще одну корисну властивість пива – цей пінний напій перешкоджає утворенню каменів в нирках. Чим не привід випити келишок смачного крафтового пива? ?

4. Першими пивоварами були жінки ? ♀️ і тільки в 18 столітті до цього ремесла приєдналися чоловіки ? ♂️ . До слова, богинями пива найчастіше теж були жінки (Нінкасі у шумерів і Менкет від єгиптян).

5. У Пива «Гіннес» бульбашки незвичайні ? , вони опускаються на дно келиха ? , а не піднімаються наверх, як у всіх інших сортів.

6. Пиво і його виробництво – дуже серйозна справа. Вивченням тонкощів пивоваріння займається така ж серйозна наука – зітологія ☝ ️ .

7. На сьогодні існує вже більше 400х Сортів пива і для кожного сорту є свій неповторний стакан! ? Пити пиво – це ціле мистецтво!

Який сорт пива у вас улюблений? ?

Залишити відповідь